torstai 13. maaliskuuta 2014

We all have secrets, what is yours?

Juodessani kahvia yön pimeinä tunteina, ajattelin että miksipä ei? Minulla on aikaa ja ennen kaikkea intohimoa tähän juttuun. Kirjoittaa asioista, jotka kiinnostaa ja ovat lähellä sydäntäni. Olin seuraillut salaa piilossa jo jonkin aikaa muiden pitämiä samantyylisiä blogeja, ajatellen että minäkin haluan, mutta miten sen teen? Osaanko kirjoittaa asioista niin, että ne kiinnostaisivat muitakin? Vaikka samaan aikaan ymmärsin sen, että ennen kaikkea teen tätä itseni vuoksi, että voin toteuttaa itseäni. Hienoahan tietenkin on, jos muutkin pystyvät saamaan jotain näistä asioista irti.

Olen kuin varjo, seuraan sivusta tai takaa asioita. Yritän pysyä ajan hermolla, kiinnitän huomiota ympärillä oleviin ihmisiin. Olen tarkkailija. Havannoija. Ja sellaisena haluan pysyä. En aio paljastaa nimeäni, ikääni, sitä missä asun, enkä mitään henkilökohtaista itsestäni. Kerron kyllä asioista mitä teen tai mitä mistäkin ajattelen, mutta haluan olla anonyymi. Edelleen se tarkkailija vaan, joka ehkä joku päivä ottaa sen askeleen, että haluaa tulla varjojen takaa esiin. Haluan olla mysteeri.

Blogini pääpaino liittyy muotiin, kauneuteen, terveyteen, sisustamiseen, julkkiksiin, juoruihin ja ylipäätään elämässä tapahtuviin asioihin. Osaan olla hyvin kritiikkinen ja suorasanainen, mutta mitään enkä ketään lähde haukkumaan, koska siihen ei ole tarvetta. Mielipiteensä kuitenkin voi sanoa, monestakin eri asiasta.

Jos sitten joku ei sitä kestä, voi siirtyä sitten suoraan seuraavaan blogiin ;-)

Hyppää matkaani muodin, kauneuden ja viihteen kiehtovaan maailmaan!

So, stay tuned... bitches!



XOXO

Anonymous bitch

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti